Toygar Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarına dikkate alarak öğrenme için fırsatlar üreterek öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirerek hayata hazırlanmalarını sağlayarak ,kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin duygusal zihinsel bedensel potansiyellerini bütün insanlık için kullanabilen Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; çağdaş, katılımcı, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı,yüksek karakterli ve nitelikli, bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen, sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini benimsemiş, kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Derse Başlama Saati 08:20 Ders Bitiş saati 14:30
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://toygarertugrulgazio.meb.k12.tr

Adres - Toygar Mahallesi Merkez Sokak No 67 Aybastı/ORDU

Yerleşim Yeri - Aybastı-Toygar Mah.

Adres - Toygar Mahallesi Merkez Sokak No 67 Aybastı/ORDU

Ulaşım Öğretmenler ilçe merkezi ile okul arasında öğretmen servisi ile ulaşım sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 10 km, il merkezine ise 92 km uzaklıktadır.Okulun ilçe merkezi ile ulaşımı asfalt yoldan kolaylıkla sağlanabilmektedir.